Fautor Limited Edition Negre

115 Lei
2562
+
  • Pinterest

Descriere

Fautor Limited Edition Negre este un cupaj din cele mai cunoscute doua soiuri locale de struguri: Feteasca Neagra 70% si Rara Neagra 30%. Este un vin din portofoliul cramei care imbina temperamentul si finisajul celor două soiuri locale de struguri. Aromele dezvăluite sunt de cireașă amară, mure și afine. La final se completeaza cu note plăcute picante și taninuri fine. Este un vin maturat în butoaie noi de stejar francez
timp de 6 luni.

Crama Fautor Winery este amplasată în zona viti-vinicolă „Valul lui Traian”, din sudul Moldovei, la 100 km de la Chișinău.

Situat în jurul vinăriei, 350 ha de viță de vie sunt terenul de unde se recolteaza o gama mare de soiuri de struguri - de la internațional, cum ar fi Chardonnay, Sauvignon Blanc, Rhein Riesling, Traminer, Cabernet Sauvignon, Merlot – la soiuri indigene, cum ar fi Feteasca Regală, Feteasca Neagră, Rara Neagră, dar și varietăți unice pentru Moldova cum sunt Albariño, Tempranillo, Syrah.

Vinurile noastre vin de la 80 la 350 de metri înălțime și sunt amenajate în diferite zone - satele Romanești, Filipeni și Vișinești. Am ales cel mai bun terroir posibil din sudul Moldovei și l-am alocat celor mai potrivite varietăți de struguri.

Tehnologiile avansate și procesele de producere contribuie la crearea vinurilor de calitate de top, acordate la standardele Europene.

Caracteristici

Culoare:
Rosu
Tip:
Sec
Ambalaj:
Sticla 0.75 L
Soi:
Cupaj
Tara:
Republica Moldova
Regiune:
Valul lui Traian

Produse recomandate

Produse la pret asemanator

Cutty Sark Malt
0141
115 Lei
115 Lei