Toamna bogata se anunta ! Alira Cuvee 2011 reducere 25%, doar 29 lei (redus de la 39 lei). Cel mai bun vin si cele mai bune oferte numai la rios.ro. Produse noi in oferta: Gitana Autograf, Crama Hermeziu, Fort Silvan, Domeniile Adamclisi, sortimente noi Divin: celebrele Kvint, whisky special McGibbon si Craigellachie s.a.. Livrare la tine acasa in cel mai scurt timp, gratuit in Bucuresti la comenzi peste 150 lei.

Glendronach 15 YO

319 Lei
0252
+
  • Pinterest

Descriere

  Rezultat al unei distillerii stravechi, de peste 200 de ani, Glendronach Single Malt este un malt de Highlands cu caracter de exceptie, fiind maturat in butoaie de sherry timp de peste 12 ani.

 O incredibila concentrare de arome de caramel si ciocolata cu portocale si un gust foarte apropiat de aroma parfumului,insa mult mai lemons decat fructat. Glendronach de 15 ani face parte din primele imbutelieri ale noului proprietar BenRiach. Produsul este unul din favoritele celor pasionati de whiskey-ul invechit in butoaie de sherry, iar unii cunoscatori spun ca imbutelierea din 2009 in butoaie de sherry Oloroso filtrata la rece este si mai reusita.

Caracteristici

Ambalaj:
Sticla 0.7 L
Tara:
M. Britanie
Regiune:
Aberdeenshire, Scotia
An:
15YO