Glenfiddich 18 YO

329 Lei
0259
+
  • Pinterest

Descriere

 Distileria Glenfiddich este o distilerie de single malt de Speyside, distilerie detinuta de William Grant & Sons in Dufftown, Scotia.

Prima sticla a acestui whisky excellent, a fost produsa in zona Speyside din Scotia in anul 1887, chiar de Craciun. Este primul malt whisky produs si exportat de catre Wiliam Grant’s & Sons fiind prezent astazi in peste 180 de tari. Numele inseamna “Valea Deer”,iar caprioara potretizata pe eticheta si ambalajul sunt probabil, cele mai cunoscute din lume. 

 Glenfiddich 18 yo Scotch Whisky vă aduce în prim-plan una dintre vedetele cele mai premiate ale acestei marci, cu aroma de mere coapte si iz de stejar şi gust ce combina admirabil parfumul fructelor uscate şi cel al curmalelor. Maturitatea şi buchetul complex se datorează în parte anilor petrecuţi în butoaie speciale din stejar, pentru ca timpul să desavarsească o bautura luxurianta, de o caldura aparte si caracter distins. 

Glenfiddich 18 yo Scotch Whisky reprezintă un cadou remarcabil şi luxuriant, adresat celor care apreciază bauturile fine, de valoare incontestabila, si care va impresiona cu adevarat orice barbat rafinat.

Caracteristici

Ambalaj:
Sticla 0.7 L
Tara:
M. Britanie
Regiune:
Aberdeenshire, Scotia
An:
15YO

Produse recomandate

Produse la pret asemanator