Glenlivet 15 YO

199 Lei
0270
+
  • Pinterest

Descriere

Glenlivet este o distilerie în Banffshire langa Ballindalloch, Scotia, care produce whisky-ul scotian cu acelasi nume - Glenlivet. Acesta este cel mai bine vandut single malt whisky din Statele Unite şi al doilea ca vânzare la nivel global. Foarte complex, Glenlivet 12 yo este unul dintre cele mai elegante şi mai sofisticate malţuri.

 Glenlivet 15YO are nuante aurii si arome florale de pulpa de lamaie, portocale si mar verde, precum si prospetimea consolidate prin franjuri de anason. Un gust corpulent si apetisant, racoritor si fructat, cu note de vanilie si piersici, curat si bine echilibrat prin ghimbirul confiat impreuna cu ciocolata alba si senzatia deanason cu finalitate usoara si picanta de plante.

Învechit în butoaie de stejar frantuzesc, provenite de la vinurile fine din Dordogne, Glenlivet 15 YO este minunat structurat cu o interpolare de arome fructate si florale. Aroma este intensa si dulceaga cu o atingere de lemn de cedru si citrice. O degustare bogata apropie note contrastante de mango, scortisoara si piper alb.

 

 

Caracteristici

Ambalaj:
Sticla 0.7 L
Tara:
M. Britanie
Regiune:
Speyside, Scotia
An:
15YO

Produse la pret asemanator

199 Lei
199 Lei
Dewar`s 12 YO 1 L
1516
199 Lei
Glenkinchie 12 YO
0268
199 Lei