Vara, vara, vrem ...racoare ! Domeniul Bogdan Pinot Noir Rose @ 30 lei; Alira Cuvee reducere 25%, doar 29 lei (redus de la 39 lei). Cel mai bun vin si cele mai bune oferte numai la rios.ro. Produse noi in oferta: Gitana Autograf, Crama Hermeziu, Fort Silvan, Domeniile Adamclisi, sortimente noi Divin: celebrele Kvint, whisky special McGibbon si Craigellachie s.a.. Livrare la tine acasa in cel mai scurt timp, gratuit in Bucuresti la comenzi peste 150 lei.

Glenlivet 18 YO 0.7 L

369 Lei
0272
+
  • Pinterest

Descriere

Glenlivet este o distilerie în Banffshire langa Ballindalloch, in Scotia, care produce whisky-ul scotian cu acelaşi nume - Glenlivet. Acesta este cel mai bine vândut single malt whisky din Statele Unite şi al doilea ca vânzare la nivel global. Foarte complex, Glenlivet 12 yo este unul dintre cele mai elegante si mai sofisticate malturi.

Glenlivet de 18 ani este expresia perfecta de varsta si elegant, echilibrata prin notele de fructe coapte arhetipale de Glenlivet cu o evocatoare influenta a stejarului uscat. Nuante de chihlibar, arome imbietoare de cirese, miere si fructe, precum si prospetimea consolidate prin franjuri de anason; un gust floral si corpulent, racoritor si dulce, cu finalitate usoara de fum din stejar uscat si senzatii picante ede fructe. O sublima simfonie ce seduce prin aroma de fructe pârguite si parfum floral primavaratic, cu miros intrigant de pere coapte si livada înverzita cu urme de portocale si fine nuante de stejar. Finish-ul e savuros si delicat cu urme de pâine prajita si note de vanilie.

Caracteristici

Ambalaj:
Sticla 0.7 L
Regiune:
Speyside, Scotia
An:
18YO

Produse la pret asemanator

Lagavulin 16 YO
0047
369 Lei