Glenmorangie 10 YO

199 Lei
0297
+
  • Pinterest

Descriere

Glenmorangie este o distilerie în Tain, Ross-Shire, Scoția, care produce whisky single malt scotch. Distileria este deținut de Glenmorangie Company Ltd, al căror produs principal este gama de Glenmorangiesingle malt whisky. Glenmorangie este clasificată ca o distilerie de top din Highlands și se mândrește cu cele mai înalte standarde din Scoția

Glenmorangie acorda multa atenţie fazei de maturare, astfel încat se poate vorbi despre un adevarat "regim al lemnului". Acest regim se refera la o linie specială de wood finish. Este vorba despre un single malt care, pe langa invechirea obişnuita, sufera o rafinare de 24 de luni în butoaie care, după caz, au conţinut anterior Madeira, Porto sau Sherry. Whisky-ul capata astfel caracteristici organoleptice extraordinare si mai ales o aroma iconfundabilă, accentuata de odihna lunga.
Varianta Glenmorangie de 10 este de culoare pal şi are o aromă de fructe cu iz de caramel şi turbă. Gustul este destul de sec, foarte echilibrat, cu iz de condimente şi malţ, dar totodată cu o aromă de lemn afumat."

 A fost numit " un 10 perfect ",fiind cel mai bine vandut Single Malt whisky din Scotia. Este invechit timp de 10 ani in butoaie ce au daruit si au imprumutat din calitatile bourbon-ului . Este spiritul Glenmorangie, matur dar delicat, elegant dar complex. 

Caracteristici

Ambalaj:
Sticla 0.7 L
Tara:
M. Britanie
Regiune:
Ross-Shire, Scoția
An:
10YO

Produse recomandate

Produse la pret asemanator

199 Lei
Dewar`s 12 YO 1 L
1516
199 Lei
Glenkinchie 12 YO
0268
199 Lei
Glenlivet 15 YO
0270
199 Lei