Vinuri noi ! Chateau Montner Vieilles Vignes @ 41 lei Divinum Merlot @ 36 lei Cel mai bun vin si cele mai bune oferte numai la rios.ro. Produse noi in oferta: Crama Trantu, Crama Aramic, Domeniile 7 Arts, 1000 Chipuri, vinuri Franta AOP Rousillon Villages, vinuri de colectie, "doux naturel", Franta,whisky special Douglas Laing Glengoyne si Craigellachie s.a.. Livrare la tine acasa in cel mai scurt timp, gratuit in Bucuresti la comenzi peste 300 lei.

Jack Daniel`s 3.0L

399 Lei
1794
+
  • Pinterest

Descriere

Jack Daniel's Tennessee Whiskey este fabricat din apa de izvor ,un izvor aflat intr-o pestera.Aceasta apa curge pe toata perioada anului la 3000 de litri (800 galoane) pe minut la o temperatura constanta de 13°C (56°F) si este practic pura,fara fier. De aceea, distileria a fost înfiintata în aceasta locatie la origine – si a ramas tot acolo pana astazi.

  Reteta este neschimbata,fiind considerata atat de buna incat nu a fost nevoie de nici o modificare: 80% porumb, 12% malț de orz și 8% secara.Filtrarea se face astfel: lichidul inițial este lasat să picure zile întregi prin cărbune din lemn de artar dulce, pe care îl fabricăm chiar la distilerie, iar asta îl face Tennesee Whiskey si nu bourbon ( procesul se numește „charcoal mellowing”). Apoi este pus în butoaie, unde sta timp de 4 ani pentru a se matura. Culoarea e 100% naturala, dobandita de la lemnul butoiului, nu se folosesc coloranti pentru whiskey.

 

Caracteristici

Ambalaj:
Sticla 3 L
Tara:
S.U.A
Regiune:
Tennesse

Produse recomandate

Produse la pret asemanator