Johnie Walker Platinum

449 Lei
0415
+
  • Pinterest

Descriere

Un brand initial cunoscut sub numele de Walker’s Kilmarnock Whiskey, Johnnie Walker este o mostenire lasata de John ”Johnnie” Walker dup ace a inceput sa vanda whisky in atelierul sau de bacanie din Ayrshire, Scotia.

 Brand-ul a devenit popular dupa moartea lui Walker in 1857, iar numai devotamentul si desavarsirea retetei de catre fiul acestuia Alexander Walker si nepotul Alexander Walker II, au facut posibil ca Johnnie Walker sa devina un brand atat de popular, prin introducerea sticlei de forma patrata, in 1870, si etichetei oblice.

Introdus initial doar pentru zona de travel retail (duty free), este mai nou lansat pe piata de specialitate din intreaga lume. Acesta se situeaza, ca si pozitie, intre Johnnie Walker Gold si J.W.Blue. Blendul are o vechime de 18 ani, este bogat in arome si usor condimentat. Pe masura ce J.Walker Platinum te lasa sa-i descoperi multimea de arome, acestea, te coplesesc. Se simt arome de portocale coapte, cirese, caramel, vanilie si un gust minunat de ciocolata neagra si serbet, ce este usor marcat de nuante de fum de lemn de cedru. Finish-ul este puternic si aromat.

Caracteristici

Ambalaj:
Sticla 0.7 L
Tara:
M. Britanie
Regiune:
Kilmarnock, Scotland
An:
18YO

Produse recomandate

Produse la pret asemanator