Vinuri noi ! Chateau Montner Vieilles Vignes @ 41 lei Divinum Merlot @ 36 lei Cel mai bun vin si cele mai bune oferte numai la rios.ro. Produse noi in oferta: Crama Trantu, Crama Aramic, Domeniile 7 Arts, 1000 Chipuri, vinuri Franta AOP Rousillon Villages, vinuri de colectie, "doux naturel", Franta,whisky special Douglas Laing Glengoyne si Craigellachie s.a.. Livrare la tine acasa in cel mai scurt timp, gratuit in Bucuresti la comenzi peste 300 lei.

Knockando Slow Matured 18 YO

339 Lei
0373
+
  • Pinterest

Descriere

Distileria se află pe un deal acoperit de copaci, si oferă o panoramă minunată spre Râul Spey, Scotia.

Whiskey-urile Knockando sunt malţuri relativ noi, fiind exportate incepand cu anul 1977,distileria a fost construită insa, în 1889.

Vârstele oarecum neobişnuite la care pot fi găsite Knockando se datorează practicii îndelungate si filosofiei îmbutelierii direct din butoaie, numai în cazul în care acestea sunt considerate a fi la maturizarea lor de vârf, spre deosebire de îmbutelierele automate care se fac la anumite vârste.

Utilizarea de butoaie de sherry păstreaza aroma delicata de Knockando.

Se pote găsi trei "sortimente" de Knockando. Fiecare îşi păstrează " stilul Knockando", dar cu un profil diferit, careeste determinat de durata de timp în care acesta este maturat.

Caracteristici

Ambalaj:
Sticla 0.7 L
Tara:
M. Britanie
Regiune:
Moray, Scotia
An:
18YO