Vinuri noi ! Chateau Montner Vieilles Vignes @ 41 lei Divinum Merlot @ 36 lei Cel mai bun vin si cele mai bune oferte numai la rios.ro. Produse noi in oferta: Crama Trantu, Crama Aramic, Domeniile 7 Arts, 1000 Chipuri, vinuri Franta AOP Rousillon Villages, vinuri de colectie, "doux naturel", Franta,whisky special Douglas Laing Glengoyne si Craigellachie s.a.. Livrare la tine acasa in cel mai scurt timp, gratuit in Bucuresti la comenzi peste 300 lei.

Martell Cordon Bleu 0.7 L

699 Lei
0722
+
  • Pinterest

Descriere

Martell este cea mai veche casa de cognac - 1715, cand Jean Martell, un tanar comerciant din Jersey, a inceput o afacere in Cognac, fondand prima mare casa de coniac.Din 1715, Martell a selectat cele mai bune vinuri pentru a le distila în pretioase eaux-de-vie.Casa Martell a continuat sa perfectioneze traditionala distilare dubla în recipiente traditionale in cazane Charentais, optând pentru a distila numai vinurile clare, fara drojdia lor, pentru a obtine delicatele "eaux-de-vie".Dupa distilare,"eaux-de-vie"poate deveni coniac, doar dupa un proces lent de maturare in butoaie de stejar, facute de mana maestrului Coopers.Desigur, Eau-de-vie absoarbe o parte din aroma lemnului si se concentreaza prin procesul de evaporare, dobandind culoarea chihlimbarului si aroma speciala.

In 1912, urmand o tendita de pe piata cognac-ului, conform careia aceasta bautura este dedicata doar incaperilor luxoase, Edouard Martell a creat Martell Cordon Bleu, un coniac remarcabil cu o aroma unica, si l-a lansat in legendarul hotel Monaco din Paris.Cognac-urile Martel sunt realizate din struguri din soiul Ugni Blanc, atent selectati din patru dintre cele mai prestigioase podgorii din regiune :Grande Champagne, Petite Champagne, Bois si mai presus de toate Borderies, cea mai exclusivista dintre toate.Martell Cordon Bleu este un coniac pentru cunoscatori adevarati,care si-a dobândit statutul legendar inca de la crearea sa de catre Edouard Martell în 1912. Gustul sau distinctiv, caracterizat printr-o predominanta eaux-de-vie" din podgoriile Borderies, si designul sau atemporal, fac din el un clasic de neegalat în lumea cognac-ului. Ca si gust, impresioneaza printr-o explozie de note fructate si mirodenii, cu arome de prune uscate, mere, cafea si migdale prajite, completate cu note de scortisoara.

Caracteristici

Ambalaj:
Sticla 0.7 L
Tara:
Franta
Regiune:
Cognac

Produse recomandate

Cutie lemn lacuita
2474
45 Lei
+
45 Lei
+

Produse la pret asemanator

699 Lei
Glengoyne 21 YO
0266
699 Lei
Old Pulteney 21 YO
0551
699 Lei
699 Lei