Vinuri noi ! Chateau Montner Vieilles Vignes @ 41 lei Divinum Merlot @ 36 lei Cel mai bun vin si cele mai bune oferte numai la rios.ro. Produse noi in oferta: Crama Trantu, Crama Aramic, Domeniile 7 Arts, 1000 Chipuri, vinuri Franta AOP Rousillon Villages, vinuri de colectie, "doux naturel", Franta,whisky special Douglas Laing Glengoyne si Craigellachie s.a.. Livrare la tine acasa in cel mai scurt timp, gratuit in Bucuresti la comenzi peste 300 lei.

Martell VSOP 0.7 L

229 Lei
0720
+
  • Pinterest

Descriere

Martell este cea mai veche casa de cognac - 1715, cand Jean Martell, un tanar comerciant din Jersey, a inceput o afacere in Cognac, fondand prima mare casa de coniac.Din 1715, Martell a selectat cele mai bune vinuri pentru a le distila în pretioase eaux-de-vie.Casa Martell a continuat sa perfectioneze traditionala distilare dubla în recipiente traditionale in cazane Charentais, optând pentru a distila numai vinurile clare, fara drojdia lor, pentru a obtine delicatele "eaux-de-vie".Dupa distilare,"eaux-de-vie"poate deveni coniac, doar dupa un proces lent de maturare in butoaie de stejar, facute de mana maestrului Coopers.Desigur, Eau-de-vie absoarbe o parte din aroma lemnului si se concentreaza prin procesul de evaporare, dobandind culoarea chihlimbarului si aroma speciala.

Cognac-urile Martel sunt realizate din struguri din soiul Ugni Blanc, atent selectati din patru dintre cele mai prestigioase podgorii din regiune :Grande Champagne, Petite Champagne, Bois si mai presus de toate Borderies, cea mai exclusivista dintre toate.Martell VSOP are gravat la gatul sticlei un medalion gravat, cu chipul lui Ludovic al XIV-lea, si comemoreaza anul 1715, care a vazut sfarsitul domniei Regelui Soare.Un adevarat cocktail de arome, de culoare galben auriu, cu note de lemn dulce,gutui, stafide si prune.Gustul e dulceag, complex si suav in acelasi timp.Este produs in podgoriile  Petite Champagne si Borderies. 

 

Caracteristici

Ambalaj:
Sticla 0.7 L

Produse recomandate

Cutie lemn lacuita
2474
45 Lei
+
45 Lei
+

Produse la pret asemanator

Aberfeldy 12 YO
0041
229 Lei
Arran 10 YO
1506
229 Lei
Ballantine`s 17 YO
0074
229 Lei
Clynelish 14 YO
0132
229 Lei