Vinuri noi ! Chateau Montner Vieilles Vignes @ 41 lei Divinum Merlot @ 36 lei Cel mai bun vin si cele mai bune oferte numai la rios.ro. Produse noi in oferta: Crama Trantu, Crama Aramic, Domeniile 7 Arts, 1000 Chipuri, vinuri Franta AOP Rousillon Villages, vinuri de colectie, "doux naturel", Franta,whisky special Douglas Laing Glengoyne si Craigellachie s.a.. Livrare la tine acasa in cel mai scurt timp, gratuit in Bucuresti la comenzi peste 300 lei.

Petit Matei Merlot

69 Lei
+
Discounturile noastre de cantitate:
Cantitate 6+
Pret cu TVA 65 Lei
  • Pinterest

Descriere

O selecție din anii tineri, cei mai buni ai producției de Merlot de la Zorești, predominant fiind 2016, maturat 1 an la barrique de 225l, de origine franceză, acest vin impresionează printr-un alcool foarte bine integrat, un gust plin și o remarcabilă eleganță a taninurilor.

Fisă Produs:

Un vin de culoare roșu-rubiniu, limpede la care aromele de cireșe, prune, foi de dafin și ciocolată sunt întregite de vanilie. Un vin onctuos, cu o aciditate răcoritoare, de un echilibru remarcabil care ascunde un corp puternic. În gustul lui se regăsesc note fructate și tonuri calde de vanilie. 

Asocieri gastronomice: Temperatura optimă de consum este de 18°C. Dupa o aerare de aproximativ 30 de minute se poate asocia cu preparatele pe bază de carne de vită și vânat mic cu sosuri rafinate, brânzeturi puternic aromatizate.

Tip de vin: Roșu, sec

Calitate: DOC-CMD Dealu Mare

Alc.: 14% vol.

Temperatura optimă de consum: 18°C

Caracteristici

Culoare:
Rosu
Tip:
Sec
Ambalaj:
Sticla 0.75 L
Soi:
Merlot
Tara:
Romania
Regiune:
Dealu Mare

Produse recomandate

Produse la pret asemanator