Toamna bogata se anunta ! Alira Cuvee 2011 reducere 25%, doar 29 lei (redus de la 39 lei). Cel mai bun vin si cele mai bune oferte numai la rios.ro. Produse noi in oferta: Gitana Autograf, Crama Hermeziu, Fort Silvan, Domeniile Adamclisi, sortimente noi Divin: celebrele Kvint, whisky special McGibbon si Craigellachie s.a.. Livrare la tine acasa in cel mai scurt timp, gratuit in Bucuresti la comenzi peste 150 lei.

Petro Vaselo Gran CRU

169 Lei
+
  • Pinterest

Descriere

Petro Vaselo Gran CRU este rezultatul selecției unui cru, plantat pe pamânt roșu, dă viață la tot ceea ce terroir-ul cramei poate exprima. Vin concentrat, maiestuos, puternic. Nasul aduce arome de prune, piper si note balsamice. Fabulos de moale pe cerul gurii, fibros cu tanini maturi, cu postgust savuros foarte lung.

Este un cupaj de Cabernet Sauvignon si Merlot, la care s-a facut o selectie manuala a ciorchinilor si boabelor de struguri. Fermentatia alcoolica si fermentatia malolactica de la 6 la 8 luni in butoaie din lemn de stejar cu capacitatea de 550 litri, fara controlul temperaturii. Este un vin nefiltrat care poarta initialele brandului si al satului Petrovaselo.

Petro Vaselo Gran CRU este o denumire inspirata de francezi si semnifica un vin deosebit provenit dintr-un areal cu adevarat special.

Sticla de un format aparte este ambalata in cutie carton cadou.

Caracteristici

Culoare:
Rosu
Tip:
Sec
Ambalaj:
Sticla 0.75 L
Soi:
Cupaj
Tara:
Romania
Regiune:
Recas
An:
2015

Ata?amente

Fisa tehnica (PV-Gran-Cru-RO-2015.pdf, 3,096 Kb) [Descărcare]

Produse la pret asemanator

AnCnoc 12 YO 0.7 L
0051
169 Lei
169 Lei
Bowmore 12 YO
0092
169 Lei
Davino Flamboyant
0603
169 Lei