E toamna iar...! Domeniul Bogdan Pinot Noir Rose @ 30 lei; Alira Cuvee reducere 25%, doar 29 lei (redus de la 39 lei). Cel mai bun vin si cele mai bune oferte numai la rios.ro. Produse noi in oferta: Gitana Autograf, Crama Hermeziu, Fort Silvan, Domeniile Adamclisi, sortimente noi Divin: celebrele Kvint, whisky special McGibbon si Craigellachie s.a.. Livrare la tine acasa in cel mai scurt timp, gratuit in Bucuresti la comenzi peste 150 lei.

Recas Cuvee Uberland 2012

119 Lei
2519
+
  • Pinterest

Descriere

  Recas Cuvee Uberland este un cupaj care se supune regulii de aur a tuturor cupajelor: să obţină ceea ce este cel mai bun de la fiecare soi care participa, dar astfel incat soiurile sa formeze un tot unitar. Ei bine, acest vin – de un rosu burgund intens şi dens – nu pare sa fie construit, este coerent şi integrat, puternic şi expresiv, complex, dar catifelat şi prietenos. Este un vin care merita tratat cu atentie şi rabdare, pentru ca se deschide in multe trepte, in fiecare dintre ele oferind ceva nou de descoperit. Secretul vinului sta in strugurii taiati, desprinsi de vie la maturitate deplina, apoi lasati sa se deshidrateze o vreme, pentru ca mustul sa se concentreze inainte ca strugurii să fie a fi trimisi  la presa. Metoda este inspirată dintr-o tehnologie tradiţională din nordul Italiei, care stă la baza vinurilor Amarone.
   De la debutul închis, cu urme de piperuri, cerneala şi nuanţe de pamant reavan, pe masura ce se oxigeneaza, vinul revine la expresii mai tinere, de visine şi cirese, capsune supramaturate, fructe de padure, struguri foarte copţi, în pragul stafidirii, iar expresia deplina o are integrand toate aceste nuanţe intr-un buchet care conţine ca nuanţe secundare tabac, piele, cutie de lemn, smochine, curmale, ierburi uscate şi ciocolată amară. Gustul se ridica pe deplin la aşteparile create de arome, şi se defineste printr-un atac impetuos, plin de intensitate, continuat cu o acoperire catifelată a întregii guri, pentru a se incheia cu un postgust lung, complex şi elegant, care înca mai tradeaza varsta înca frageda a vinului. 

 

Caracteristici

Culoare:
Rosu
Tip:
Sec
Ambalaj:
Sticla 0.75 L
Soi:
Cupaj
Tara:
Romania
Regiune:
Recas
An:
2012