Vinuri noi ! Chateau Montner Vieilles Vignes @ 41 lei Divinum Merlot @ 36 lei Cel mai bun vin si cele mai bune oferte numai la rios.ro. Produse noi in oferta: Crama Trantu, Crama Aramic, Domeniile 7 Arts, 1000 Chipuri, vinuri Franta AOP Rousillon Villages, vinuri de colectie, "doux naturel", Franta,whisky special Douglas Laing Glengoyne si Craigellachie s.a.. Livrare la tine acasa in cel mai scurt timp, gratuit in Bucuresti la comenzi peste 300 lei.

Showroom Rios

Adresa: Bd. Lascar Catargiu, nr.6, Sector 1 Bucuresti

        In showroom-ul nostru gasiti in orice moment o selectie de peste 300 vinuri si bauturi fine potrivite pentru cadouri sau evenimente speciale din viata dv. 

        Oferta completa de produse este listata online pe siteul rios.ro si comenzile se pot livra la domiciliu prin curier sau ridica personal din showroom. Ridicarea din showroom a comenzilor online se face uzual intr-un termen de 24h, pentru confirmare comanda si disponibilitate produse veti fi contactati de personalul nostru.

In perioada urmatoare, datorita situatiei generate de virusul Covid-19 programul showroom-ului nostru va fi redus astfel:

Program showroom :
Luni-Vineri: 11.00-17.00

Sambata, Duminica: Inchis - Se pot face ridicari de comenzi in anumite cazuri,
cu programare telefonica in prealabil si dupa confirmare disponibilitate cu personalul nostru.

 

 

 

 

 

Nu există produse în această secțiune