Vinuri noi ! Chateau Montner Vieilles Vignes @ 41 lei Divinum Merlot @ 36 lei Cel mai bun vin si cele mai bune oferte numai la rios.ro. Produse noi in oferta: Crama Trantu, Crama Aramic, Domeniile 7 Arts, 1000 Chipuri, vinuri Franta AOP Rousillon Villages, vinuri de colectie, "doux naturel", Franta,whisky special Douglas Laing Glengoyne si Craigellachie s.a.. Livrare la tine acasa in cel mai scurt timp, gratuit in Bucuresti la comenzi peste 300 lei.

Oferte corporate

Un cadou personalizat, ales cu grija pentru partenerii de afaceri poate adauga oricand plus valoare ofertei companiei dumneavoastra.

Fidelizarea angajatilor prin premii si cadouri in momentele importante din viata lor este deja o practica curenta in activitatea companiilor.

O sticla de vin deosebit, o sampanie, un whisky single malt sau un coniac fin; singure sau alaturi de alte produse gourmet intr-un cos constituie oricand un cadou potrivit pentru orice ocazie.

O degustare de vinuri sustinuta de un specialist este oricand un moment prielnic pentru a strange relatiile intre angajatii unei companii sau pentru crearea unor momente de poveste in intalnirile cu partenerii si nu numai.

 

Cu o experienta de peste 4 ani pe piata de retail specializat de vinuri si alte bauturi alcoolice compania noastra va ofera servicii, cadouri  sau alte modalitati de premiere ce se potrivesc profilului si bugetului dumneavoastra.

 

Va oferim:

-Cadouri parteneri

-Cadouri angajati

-Oferte speciale team building

-Degustari de vinuri

-Vizite crame

-Livrari din cele mai importante vinoteci romanesti

-Livrare direct la destinatarul cadoului

-Calitate deosebita a ambalarii

-Puteti alege din 2000 de produse 

-Preturi si oferte speciale la cantitati

-Suport permanent in alegerea cadoului dorit

-Cosuri cadou adaptate cerintelor sau bugetului dumneavoastra

 

Pentru oferte si cereri va rugam sa ne contactati la adresa de e-mail: contact@rios.ro sau telefon 0725.524.330.

Nu există produse în această secțiune