Produsele comandate se livreaza in toata tara. Produsele se afla in ambalajul original al producatorului si sunt asigurate pe tot parcursul transportului pana la livrare.

           Produsele se livreaza in tara si inclusiv in Bucuresti in regim door-to-door cu o firma specializata de curierat rapid (Urgent Cargus sau Sameday Delivery).

-       Livrarea se face uzual in 24h - 48h de la confirmarea comenzii de catre reprezentantul nostru de vanzari. Zilele nelucratoare nu sunt incluse in acest termen.

-        Costurile livrarii sunt detaliate mai jos.

                 Cheltuielile de expeditie se calculeaza astfel:

 a) 15 lei inclusiv TVA, pentru primul kg;

 b) 1 leu inclusiv TVA, pentru fiecare kg suplimentar; (o sticla de vin are ~1.3 kg, 6 sticle ~8kg);

 c) costuri suplimentare de transport, 25 lei inclusiv TVA, daca se face livrarea intr-o localitate care nu se regaseste pe lista urmatoare: http://www.urgent-curier.ro/ pagina Retea sau in reteaua Sameday curier.

 d) cost suplimentar in cazul platii ramburs 7 lei inclusiv TVA;

                Costurile de expeditie vor aparea separat de cele ale produselor achizitionate pe factura proforma.

                Exemple calcul costuri expeditie:

            Ex.1: Achizitie o sticla vin in valoare de 70 lei cu transport curier si plata ramburs. Cost produs 70 lei, cost transport 15 lei si cost ramburs 6 lei; Total 91 lei.

                Ex.2: Achizitie 6 sticle de vin cu pret de 35 lei / bucata cu transport curier si plata prin banca. Cost produse 210 lei, cost transport 15+7 = 22 lei (6 sticle de vin au o greutate aproximativa de 8 kg), cost plata 0; Total 232 lei. 

            Livrari produse in Bucuresti:

-       Pe langa livrarea clasica prin curier detaliata mai sus, in Bucuresti produsele comandate se pot ridica si din showroom-ul nostru din Bd. Ferdinand I nr.5A, Sector 2  dupa confirmarea comenzii, la data si ora stabilita cu reprezentantul nostru de vanzari. In cazul ridicarii comenzilor din showroom veti beneficia de o reducere de 3% din totalul comenzii, aplicata doar comenzilor online.

       

 Conditii livrare curier:

                 In cazul in care nu puteti fi gasit la adresa la data si intervalul orar stabilit pentru livrare, veti fi apelat la numarul de telefon declarat pentru reprogramarea livrarii. Bunurile comandate vor fi pastrate timp de 3 zile lucratoare la curier, interval in care va vom contacta din nou pentru a definitiva livrarea. In cazul in care nici de aceasta data nu veti fi gasit, comanda va fi anulata.

               

                Daune la transport:                          

     - Produsele primite vor fi verificate in prezenta reprezentantului transportatorului, iar daca din nefericire produsele se dovedesc a avea daune din cauza transportului, clientul are dreptul de a refuza comanda si este rugat sa reclame aceste daune la contact@rios.ro, societatea noastra va returna contravaloarea (daca plata a fost efectuata in avans) sau va retrimite coletul la cererea clientului.