...e Vara...totul va fi bine ! Chateau Montner Vieilles Vignes @ 41 lei Divinum Merlot @ 36 lei Cel mai bun vin si cele mai bune oferte numai la rios.ro. Produse noi in oferta: Crama Trantu, Crama Aramic, Domeniile 7 Arts, 1000 Chipuri, vinuri Franta AOP Rousillon Villages, vinuri de colectie, "doux naturel", Franta,whisky special Douglas Laing Glengoyne si Craigellachie s.a.. Livrare la tine acasa in cel mai scurt timp, gratuit in Bucuresti la comenzi peste 200 lei.

                Produsele comandate se livreaza in toata tara. Produsele se afla in ambalajul original al producatorului si sunt asigurate pe tot parcursul transportului pana la livrare.

 

                Livrari produse in Bucuresti:

-       Livrarea se face cu firma de curierat Urgent Cargus. Transportul este GRATUIT la adresa dumneavoastra pentru comenzi de sticle de vin cu valoare mai mare de 200 Lei. In cazul vinurilor la bag-in box transportul se calculeaza functie de greutatea (numarul) de cutii. In cazul alegerii platii cash la curier (ramburs) se adauga o taxa de 6 lei/ ramburs.

-       Livrarea se face in 24h - maxim 48h de la confirmarea comenzii de catre reprezentantul nostru de vanzari.

-       Produsele se pot ridica si din showroom-ul nostru din Bd. Lascar Catargiu nr.6, Sector 1, dupa o comanda prealabila si dupa confirmarea comenzii, la data si ora stabilita cu reprezentantul nostru de vanzari

 

                Livrari produse in tara, in afara orasului Bucuresti:

Produsele se livreaza in tara in regim door-to-door cu firma de curierat Urgent Curier. Costurile livrarii sunt detaliate mai jos.

 

                Cheltuielile de expeditie se calculeaza astfel:

 a) 15 lei inclusiv TVA, pentru primul kg;

 b) 1 leu inclusiv TVA, pentru fiecare kg suplimentar; (o sticla de vin are ~1.3 kg, 6 sticle ~8kg);

 c) costuri suplimentare de transport, 1 leu/km inclusiv TVA, daca se face livrarea intr-o localitate care nu se regaseste pe lista urmatoare: http://www.urgent-curier.ro/ pagina Retea Se taxeaza distanta dintre cea mai apropiata filiala a transportatorului si destinatie, intr-un singur sens.

 d) cost suplimentar in cazul platii ramburs 6 lei inclusiv TVA;

                Costurile de expeditie vor aparea separat de cele ale produselor achizitionate pe factura proforma.

                Exemple calcul costuri expeditie:

            Ex.1: Achizitie o sticla vin in valoare de 70 lei cu transport curier si plata ramburs. Cost produs 70 lei, cost transport 15 lei si cost ramburs 6 lei; Total 91 lei.

                Ex.2: Achizitie 6 sticle de vin cu pret de 35 lei / bucata cu transport curier si plata prin banca. Cost produse 210 lei, cost transport 15+7 = 22 lei (6 sticle de vin au o greutate aproximativa de 8 kg), cost plata 0; Total 232 lei.

               

 

                 In cazul in care nu puteti fi gasit la data si ora stabilite pentru livrare, veti fi apelat la numarul de telefon declarat pentru reprogramarea livrarii. Bunurile comandate vor fi pastrate timp de 3 zile lucratoare, interval in care va vom contacta din nou pentru a definitiva livrarea. In cazul in care nici de aceasta data nu veti fi gasit, comanda va fi anulata.

               

                Daune la transport:                               - Produsele primite vor fi verificate in prezenta reprezentantului transportatorului, iar daca din nefericire produsele se dovedesc a avea daune din cauza transportului, clientul are dreptul de a refuza comanda si este rugat sa reclame aceste daune la contact@rios.ro, societatea noastra va returna contravaloarea (daca plata a fost efectuata in avans) sau va retrimite coletul la cererea clientului.