Iarna pe ulita ...cu vin! Domeniul Bogdan Pinot Noir Rose @ 30 lei; Cel mai bun vin si cele mai bune oferte numai la rios.ro. Produse noi in oferta: Domeniile 7 Arts, 1000 Chipuri, vinuri Franta AOP Rousillon Villages, vinuri de colectie, "doux naturel", Franta,whisky special McGibbon si Craigellachie s.a.. Livrare la tine acasa in cel mai scurt timp, gratuit in Bucuresti la comenzi peste 150 lei.

Terre Precieuse Pinot Noir ecologic

54 Lei
2363
+
Discounturile noastre de cantitate:
Cantitate 6+
Pret cu TVA 50 Lei
  • Pinterest

Descriere

Terre Precieuse Pinot Noir ecologic obtinut de Domeniile Franco-Romane este un vin sec, cu arome complexe de coacaze, dude si vanilie. Este un vin elegant, rotund ,cu un bun echilibru avand totodata taninii si aciditatea necesara pentru o buna conservare.

Terre Precieuse Pinot Noir ecologic insoteste perfect carnea fripta ( pasare, curcan) sau la gratar (porc,vitel) cat si branzeturile.  

Randamentele fiind foarte scazute, vinurile produse sunt in mod deosebit mai concentrate. Pentru a le aduce o mare complexitate aromatica, sunt maturate in butoaie noi, in stilul marilor vinuri de Bourgogne.

Terre Precieuse Pinot Noir ecologic suprafetele de vie plantate cu soiul Pinot noir sunt cultivate respectand regulile agriculturii biologice, nu sunt folosite insecticide, pesticite, ierbicide si nici ingrasaminte chimice.

Sunt certificate de catre societatea Ecocert International, organism agreat de CEE in cadrul reglementarii europene.  

Terre Precieuse Pinot Noir ecologic online cu livrare rapida in toata tara!

Caracteristici

Culoare:
Rosu
Tip:
Sec
Ambalaj:
Sticla 0.75 L
Soi:
Pinot Noir
Tara:
Romania
Regiune:
Dealu Mare