...si cu un vin se face Primavara ! Chateau Montner Vieilles Vignes @ 41 lei Divinum Merlot @ 36 lei Cel mai bun vin si cele mai bune oferte numai la rios.ro. Produse noi in oferta: Crama Trantu, Crama Aramic, Domeniile 7 Arts, 1000 Chipuri, vinuri Franta AOP Rousillon Villages, vinuri de colectie, "doux naturel", Franta,whisky special Douglas Laing Glengoyne si Craigellachie s.a.. Livrare la tine acasa in cel mai scurt timp, gratuit in Bucuresti la comenzi peste 200 lei.

Valahorum Apogeum Feteasca Neagra 2014

179 Lei
2582
+
Discounturile noastre de cantitate:
Cantitate 6+
Pret cu TVA 169 Lei
  • Pinterest

Descriere

Strugurii au fost culeși manual în lădițe, ulterior au fost sortați cu grijă. După macerarea la rece a boabelor de struguri, între cinci și opt zile, la 8°-10°C, a urmat fermentația alcoolică controlată la 26°-28° C, care a durat între opt si zece zile. După maturarea la baric de stejar de Allier timp de 24 luni, a urmat învechirea în sticlă timp de un an.

Apogeum anul IV, adică recolta 2014, se prezintă cu un roșu rubiniu, dens și strălucitor. Aromele primare de prune, de afine și coacăze negre sunt completate de senzații de lemn dulce și cafea. Condimentele ce definesc caracterul vinului, piper, cuișoare, vanilie, sunt integrate și completează tabloul aromatic. În gust vinul este catifelat, cu taninuri moi și zemoși, meritul anilor de permanență în baric. Seduce prin densitate și postgust nesfârsit, cu final de ciocolată neagră și vișine.

Recomandare consum: 15°-17° Celsius, minim două ore de decantare. Partener ideal pentru preparate din carne roșie, piept de rață cu miere și oțet balsamic, brânzeturi maturare și deserturi pe bază de ciocolată amăruie.

Caracteristici

Culoare:
Rosu
Tip:
Sec
Ambalaj:
Sticla 0.75 L
Soi:
Feteasca Neagra
Tara:
Romania
Regiune:
Dealu Mare

Produse recomandate

Produse la pret asemanator