...si cu un vin se face Primavara ! Chateau Montner Vieilles Vignes @ 41 lei Divinum Merlot @ 36 lei Cel mai bun vin si cele mai bune oferte numai la rios.ro. Produse noi in oferta: Crama Trantu, Crama Aramic, Domeniile 7 Arts, 1000 Chipuri, vinuri Franta AOP Rousillon Villages, vinuri de colectie, "doux naturel", Franta,whisky special Douglas Laing Glengoyne si Craigellachie s.a.. Livrare la tine acasa in cel mai scurt timp, gratuit in Bucuresti la comenzi peste 200 lei.

Valahorum Shiraz

67 Lei
2585
+
Discounturile noastre de cantitate:
Cantitate 6+
Pret cu TVA 63 Lei
  • Pinterest

Descriere

Cea mai bună parcelă de Shiraz de pe terasele Podgoriei Dealu Mare.

Maturare în butoaie din lemn de stejar 12 luni, selecționare individuală și asamblare. Procesele de condiționare și filtrare au fost păstrate la minim pentru a nu pierde nimic din caracter și din culoarea intensă a vinului.

Roșu viu și intens cu nuanțe vișinii. Aromatic, oferă nuanțe de fruct roșu de padure și mirodenii picante. Gustativ, ne întampină un vin vibrant, viu și interesant cu nuanțe de zmeură coaptă, cireșe și piper alb macinat. Alături de acestea regăsim taninuri fine și bine integrate. Un vin expresiv și persistent.

De consumat la aproximativ 16° C. Excelent pentru preparate din carne de miel, vânat, bucate mediteraneene - moussaka, mezeluri fine și brânzeturi mature.

Caracteristici

Culoare:
Rosu
Tip:
Sec
Ambalaj:
Sticla 0.75 L
Soi:
Shiraz
Tara:
Romania
Regiune:
Dealu Mare

Produse recomandate

Produse la pret asemanator