...e Vara...totul va fi bine ! Chateau Montner Vieilles Vignes @ 41 lei Divinum Merlot @ 36 lei Cel mai bun vin si cele mai bune oferte numai la rios.ro. Produse noi in oferta: Crama Trantu, Crama Aramic, Domeniile 7 Arts, 1000 Chipuri, vinuri Franta AOP Rousillon Villages, vinuri de colectie, "doux naturel", Franta,whisky special Douglas Laing Glengoyne si Craigellachie s.a.. Livrare la tine acasa in cel mai scurt timp, gratuit in Bucuresti la comenzi peste 200 lei.

Amfiteatru Vitis Aristocrat Chardonnay

52 Lei
2415
+
  • Pinterest

Descriere

Note de degustare Amfiteatru Vitis Aristocrat Chardonnay :

Strugurii au fost recoltați la maturitate deplină. Pentru un echilibru deosebit între aromele primare ale soiului și aromele condimentate ce se extrag din stejar, fermentația alcoolică a fost finalizată în baricuri din stejar american. Finețea și onctuozitatea vinului provin de la fermentația malolactică. Aromele proaspete de fructe tropicale, bine coapte, gust îmbietor de ananas, banane, piersici și pepene galben, toate sunt întrupate într-un vin elegant, cu o structură cremoasă de aciditate medie și o culoare vie, galben-verzuie.

 

Asociare culinară Aristocrat ChardonnayPreparate din fructe de mare, paste, legume la grătar

 

Temperatura de servire: 10-12°C

 

Domeniul Viticol Amfiteatru Vitis face parte din Podgoria Dealu Mare, situat în Tohani, Com. Gura Vadului, Jud. Prahova. Amfiteatru Vitis produce exclusiv vinuri single-vineyard, caracteristica principală a acestora este ca sunt obținute din struguri culeși de pe o singură parcelă cu viță de vie. Un vin single-vineyard reprezintă cea mai bună modalitate de exprimare a terroir-ului – acea sumă intrinsecă a tuturor caracteristicilor pedo-climatice. Calitatea vinurilor se datorează condițiilor prielnice, precum dispunerea viilor pe versanți terasați expuși la soare, temperatura mai mare în perioada de vegetație a viței de vie, precipitații moderate și nu în ultimul rând, cultivarea unor soiuri valoroase, precum Feteasca Neagră și Tămâioasa Românească.

Caracteristici

Culoare:
Alb
Tip:
Sec
Ambalaj:
Sticla 0.75 L
Soi:
Chardonnay
Tara:
Romania
Regiune:
Dealu Mare

Produse recomandate

139 Lei
139 Lei
139 Lei

Produse la pret asemanator