Descriere
Miros: fructe de pădure, cu o notă florală de violete;
Gust: coacăze, sâmbure de caise, piper;
Se serveste cu: carne roşie, vânat cu pene;
Temperatura de servire: 19º C.
Această Fetească Neagră surprinde prin complexitatea parfumurilor (fructe de pădure, mirodenii), eleganţa robei sale profund rubinii şi gustul extrem de persistent. Calităţile acestui vin pot fi deja apreciate, dar ele se pot dezvolta în continuare, acesta fiind destinat invechirii (minim 5 ani de la productie). Vă sugerăm deci, ca pentru a îl aprecia cu adevărat, să îl serviţi după aerare, la temperatura de 19º C, acompaniat de mezeluri, carne roşie şi chiar meniuri asiatice.
Caracteristici
Culoare:
Rosu
Tip:
Sec
Ambalaj:
Sticla 0.75 L
Soi:
Feteasca Neagra
Tara:
Romania
Regiune:
Dealu Mare Ceptura